VPS Amsterdam hosten


Het huren van een VPS heeft veel voordelen en daarom kiezen steeds meer bedrijven voor deze lucratieve optie. Maar omdat een VPS helemaal voor jou is, betaal je er ook iets meer voor. Dat kan misschien een nadeel zijn, maar het verschil in de kosten met een shared hostingpakket kan niet heel hoog zijn.

Hieronder heb ik even snel alle voordelen van een VPS op een rijtje gezet;

  • Hoge performance
  • Keuzevrijheid in software
  • Voorgeïnstalleerd of zelf inrichten
  • Geen data en resources delen
  • Veel opslagruimte en dataverkeer

Hostingbedrijven reserveren voor elke VPS processorkracht, eigen geheugen, schijfruimte en dataverkeer. Hierdoor krijg je altijd precies waar je voor betaalt. Vooral als het om blogs of webwinkels gaat, stellen deze gewoonweg eisen als het om prestaties gaat en een VPs voldoet dan ook aan deze eisen.

Voor laten installeren of toch zelf beheren

Verder kun je zelf kiezen welk besturingssysteem en overige software je gebruikt. Dat beheer je vervolgens helemaal zelf zodat het op jouw wensen aansluit. Ben je niet zo technisch maar wil je wel de beste prestaties?

Dan hebben ze ook voorgeïnstalleerde VPS’en voor je klaarstaan. Die kun je met een klik op de knop installeren, voorzien van een zelfgekozen wachtwoord en zo heb je opeens een CMS, blog of webshop draaien.

Zo heb ik zelf een WordPress-installatie op een voorgeïnstalleerde VPS, waarop naast verhalen ook veel foto’s staan.

Kijk hier meer over VPS Amsterdam hosten