Stoelverhogers


Ooit van stoelverhogers gehoord? Een stoelverhoger wordt ook wel een booster genoemd en het is een losse zitting voor je kindje in de stoel. Het verstevigd eigenlijk de veiligheid van je kind, want een stoelverhoger zorgt ervoor dat de gordel van de auto op de juiste manier rond je kindje heen gaat.

Zo is het namelijk erg belangrijk dat de gordel altijd op de juiste manier gedragen wordt voor de veiligheid van je kindje. Wanneer je bijvoorbeeld een ongeluk terechtkomt, kan de gordel een erg diepe sneden maken.

U moet er dus voor zorgen dat de heupgordel ook effectief rond de heupen zit en de schoudergordel niet langs de nek gaat. Een stoelverhoger kan u gebruiken vanaf het moment dat uw kindje een lengte heeft van ongeveer 1 meter en ongeveer 15 kg weegt.

Zo is het in Nederland verplicht om een goedgekeurde stoelverhoger of autostoel te gebruiken. U moet dit gebruik tot uw kindje een lengte van 1,35 meter heeft bereikt. Mocht u van plan zijn om met de auto naar het buitenland te gaan, dan is het zeker verstandig om eens naar de regels van dat desbetreffende land te bekijken.

Stoelverhogers kopen doe je bij Mamaloesbabysjop.nl

Mamaloesbabysjop.nl is de beste webwinkel voor jouw baby. Je kunt er van alles vinden en menig vader en moeder zijn nog steeds niet uitgekeken op deze populaire webwinkel. Wacht daarom niet langer en bezoek vandaag nog deze webwinkel!